LEDIGA TJÄNSTER

Vi växer och ska förstärka teamet till följande tjänster. Tjänsterna är på heltid, med start så snart som möjligt.   

Serviceelektriker

4-årsmontör med erfarenhet av servicearbeten mot industri, kontor, kommersiella lokaler, kommunal & privat förvaltning samt privatpersoner. Du har vana av att planera samt utföra servicearbeten med det engagemang som krävs för att uppnå en kostnadseffektiv produktion till nytta för våra kunder och företaget. Du kommer att ingå i en självstyrande grupp där samordningsansvaret av serviceverksamheten delas mellan projektledaren för serviceavdelningen och servicemontörerna. Stor vikt kommer att ägnas förmågan att administrera det egna arbetet, samarbetet med övriga gruppmedlemmar samt skapa goda kundrelationer. Körkort B erfordras. Företaget håller servicebil.

 

Installationselektriker

4-årsmontör med erfarenhet av installationer inom industri, kontor, kommersiella lokaler samt kommunal & privat förvaltning. Du har vana att driva egna projekt, samt att som ledande montör genomföra entreprenader på ett för kunden, personalen och företaget effektivt och säkert sätt. Vi arbetar i huvudsak efter färdiga handlingar, men det krävs även att du kan ta egna beslut när så erfordras. Förmåga att skapa goda relationer med kunder och andra samarbetspartners. Körkort B erfordras.

 

Service-underhållstekniker

Styr och reglertekniker med erfarenhet av underhåll och service inom verkstadsindustrin. Du har erfarenhet av felsökning och reparation av NC, CNC och övrig industriell automation. Goda kunskaper i PLC-system (Siemens) liksom goda kunskaper i engelska. Förmåga att skapa goda relationer med kunder och andra samarbetspartners. Du har lätt att se lösningar och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra ditt arbetsområde. Körkort B erfordras. Företaget håller servicebil.

 

Elektrikerlärling

Går du elprogrammet och vill praktisera alt. jobba hos oss, eller är du ännu inte 4-årsmontör, dig är vi också intresserade av! 

 

 Vi tar gärna emot en spontanansökan. Skicka den till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .